top of page
Visita i tast - Visita y degustación (Idioma cat/cast)
Visita i tast - Visita y degustación (Idioma cat/cast)

dc., 01 de nov.

|

Pals

Visita i tast - Visita y degustación (Idioma cat/cast)

Visita guiada a la vinya i degustació de 3 vins (blanc, rosat i negre) amb una mica de formatge artesà per maridar. ** Visita guiada al viñedo y degustación de 3 vinos (blanco, rosado y tinto) con un poco de queso artesano para maridar.

Incripcions tancades I Inscripciones cerradas
+ esdeveniments I eventos

Hora i ubicació

01 de nov. del 2023, 11:00 – 12:30

Pals, Diseminado Barri Bernagar- Masos Pals, 5, 17256 Pals, Girona, Espanya

Sobre l'esdeveniment

Visita guiada a la vinya mentre expliquem les característiques de la vinya i continuem a la terrassa de Mas Geli amb una degustació de 3 vins (blanc, rosat i negre) amb una mica de formatge artesà per maridar. 

El pagament tindrà lloc el mateix dia a la botiga física un cop finalitzada l'experiència. El preu és de 18€/adult, 10€ menor d'edat de 13-17 anys, i 5€ de  3 a 12 anys (inclou la visita, suc de poma durant el tast i formatge per acompanyar). 

**

Visita guiada al viñedo mientras explicamos las características del viñedo y continuamos en la terraza de Mas Geli con una degustación de 3 vinos (blanco, rosado y tinto) con un poco de queso artesano para maridar.

El pago tendrá lugar el mismo día en la tienda física una vez finalizada la experiencia. El precio es de 18€/adulto, 10€ menor de edad de 13-17 años, y 5€ de 3 a 12 años (incluye la visita, zumo de manzana durante la cata y queso para acompañar).

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page