Esmorzar gastronòmic entre vinyes al Mas Geli amb la Cuina de l'Empordanet
Esmorzars gastronòmics entre vinyes al celler Mas Geli amb la Cuina de l'Empordanet
Els enòlegs i restauradors de l’Empordà uneixen la seva creativitat per proposar una experiència enogastronòmica única: esmorzars gastronòmics entre vinyes.
L’activitat s’inicia amb una visita al celler Mas Geli, a Pals i finalitza amb un tast de vins i un esmorzar entre vinyes a càrrec d’un xef de la Cuina de l’Empordanet.
L’activitat és a l’aire lliure Capacitat: 20 persones
**Cada grup bombolla o de convivència s’asseurà en una taula diferent respectant les distàncies de seguretat
**Activitat per a majors de 18 anys
Menú esmorzar gastronòmic al celler Mas Geli
Anxoves de l’Escala amb tartar de tomata i alfàbrega
Sardines en escabetx
Cigrons amb bacallà
Estofat de sípia amb salsitxes i pesols
Pastís de formatges artesans
Pa de pessic de taronja i iogurt amb xocolata