top of page

Esmorzar gastronòmic entre vinyes al Mas Geli amb la Cuina de l'Empordanet



Esmorzars gastronòmics entre vinyes al celler Mas Geli amb la Cuina de l'Empordanet


Els enòlegs i restauradors de l’Empordà uneixen la seva creativitat per proposar una experiència enogastronòmica única: esmorzars gastronòmics entre vinyes.


L’activitat s’inicia amb una visita al celler Mas Geli, a Pals i finalitza amb un tast de vins i un esmorzar entre vinyes a càrrec d’un xef de la Cuina de l’Empordanet.

L’activitat és a l’aire lliure Capacitat: 20 persones

**Cada grup bombolla o de convivència s’asseurà en una taula diferent respectant les distàncies de seguretat

**Activitat per a majors de 18 anys

Menú esmorzar gastronòmic al celler Mas Geli

Anxoves de l’Escala amb tartar de tomata i alfàbrega

Sardines en escabetx

Cigrons amb bacallà

Estofat de sípia amb salsitxes i pesols

Pastís de formatges artesans

Pa de pessic de taronja i iogurt amb xocolata



Comments


Featured Posts
Recent Posts
Archive
Search By Tags
Follow Us
  • Facebook Social Icon
  • Twitter Social Icon
  • Google+ Social Icon
bottom of page