top of page
IMG_20181103_145637_341_edited.jpg

Mas Geli és un projecte familiar que neix de la il·lusió d’elaborar un vi propi que expressi l’essència d’un territori.

IMG_20181103_145719_591.jpg

La nostra filosofia es basa en tenir cura del cep des de l’inici. Mitjançant la pràctica de l'agricultura ecològica i la verema manual, seleccionem la millor matèria primera per elaborar el nostre vi.

WhatsApp Image 2020-01-13 at 16.34.10.jp
L’objectiu és crear una nova experiència, a partir d’un entorn meravellós, que combina la frescor del mar amb la força de la tramuntana.

Mas Geli està ubicat als Masos de Pals, un paratge privilegiat a redós dels massissos de les muntanyes de Begur i del Montgrí. Alhora, el terroir de sorra i pedra calcària, així com la seva proximitat al mar i el microclima propi de la zona, fan que els vins que s’hi produeixen tinguin personalitat pròpia.

 

Actualment comptem amb tretze hectàrees de vinya, on hi podem trobar varietats autòctones de l’Empordà, com són la garnatxa blanca, la garnatxa roja, la garnatxa negra, el samsó blanc, el samsó negre i el subirat parent, entre d’altres.

 

Cultivem el raïm de forma ecològica i fem la collita a mà, per tal de preservar i respectar al màxim el cep i el territori que l’envolta.

DESCOBREIX ELS NOSTRES VINS

- EL PROJECTE -

bottom of page